Apeldoorn

Heeft u een kantoor in Apeldoorn of omgeving en bent u op zoek naar kantoormeubilair tegen een scherpe prijs? Bij Havic Kantoormeubelen zit u gegarandeerd goed! Hier vindt u een perfecte prijs-kwaliteitverhouding voor zowel enkele kantoormeubelen als uw complete totaalinrichting. Door onze rechtstreekse inkoop en directe levering zijn wij in staat om onze collectie op betaalbare wijze aan te bieden. Neem alvast een kijkje in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

 

Méér dan kantoormeubilair in Apeldoorn

Havic Kantoormeubelen biedt een veelzijdige dienstverlening: of u nu één ergonomische werkplek wilt inrichten of juist de gehele inrichting van uw kantoor in Apeldoorn wilt aanpakken, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn méér dan alleen een leverancier van kantoormeubilair in Apeldoorn en omgeving: onze deskundige adviseurs helpen u ook graag met een advies en service op maat. Indien gewenst nemen we uw gehele project op ons. Van A tot Z begeleiden we u bij het ontwerp, de levering en installatie/montage van uw nieuwe interieur. Daarbij houden we het gehele plaatje in het oog: van ergonomie tot uitstraling, sfeer en functionaliteit. Havic is dan ook dé partij wanneer u op zoek bent naar een deskundige partij op het gebied van kantoormeubilair in Apeldoorn en omgeving.

Kosten van professioneel kantoormeubilair

Wist u dat professioneel kantoormeubilair helemaal niet duur hoeft te zijn? Iedere dag leveren wij ons ergonomische kantoormeubilair in zowel Apeldoorn als de rest van Nederland… altijd tegen scherpe prijzen! Zelfs onze design meubelen kunnen we aanbieden tegen de beste tarieven. Dat komt doordat wij rechtstreeks bij de productieketen inkopen. We hebben dus niet te maken met groothandelaren of andere ‘tussenpersonen’. Op die manier houden we de prijzen laag, en daar profiteert u van! Benieuwd naar de kosten van ons meubilair? Neem gerust een kijkje in onze webshop. Onze service en advies krijgt u er gratis bij!

Uw kantoormeubelen snel en gratis geleverd in Apeldoorn

Havic Kantoormeubelen levert en installeert kantoormeubelen kosteloos in Apeldoorn en omgeving. Onze professionele monteurs gaan niet naar huis voordat het project naar volle tevredenheid is opgeleverd. Indien u graag een verfrissend voorstel van ons ontvangt, dan komen we graag eens bij u langs in Apeldoorn of omgeving om uw wensen en behoeften op het gebied van de kantoormeubelen te bespreken. Wij maken dan een voorstel voor u, compleet met indelingsplattegronden en mooie (3D)visuals.

Ook uw kantoormeubilair bij Havic bestellen?

Havic Kantoormeubelen heeft vier showrooms in Nederland (Veghel, Amsterdam, Gouda en Hilversum) en één in België (Breendonk). Vanuit onze vestigingen zijn we klanten in heel Nederland en Vlaanderen van dienst. Onze adviseurs en monteurs reizen graag af naar Apeldoorn, om u op uw locatie verder te helpen. Hierbij kunt u altijd rekenen op een persoonlijke service, afgestemd op uw wensen en budget. Meer weten of een afspraak maken in Apeldoorn of in één van onze showrooms? 

Neem contact met ons op