Amsterdam

Heeft u een kantoor in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar design kantoormeubilair tegen een scherpe prijs? Onze interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen, het indelen van de ruimtes en met het bepalen van de juiste kleurstelling en sfeer voor uw kantoor. Neem alvast een kijkje in onze webshop of maak een afspraak in onze showroom in Amsterdam.

 

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Bij Havic in Amsterdam vindt u een zeer uitgebreid assortiment kantoormeubelen: we hebben alles in huis voor een complete kantoor- of totaalinrichting. Maar ook wanneer u ‘slechts’ enkele bureaus, bureaustoelen, design kantoormeubelen, kantoorkasten, directiestoelen of vergadermeubelen nodig hebt, dan bent u bij ons van harte welkom. Of u nu kantoormeubilair zoekt voor een groot of een wat kleiner kantoor in Amsterdam… Wij helpen u graag verder! Bovendien kunt u ook de complete (project)inrichting van uw interieur met een gerust hart aan ons overlaten.

Verfrissende designs

Bent u op zoek naar een verfrissend voorstel op het gebied van kantoorinrichting? Moderne, sfeervolle en kwalitatief hoogwaardige meubelen voor uw kantoor in Amsterdam? Dan komen we graag eens bij u langs in Amsterdam om uw wensen en behoeften op het gebied van de kantoormeubelen te bespreken. Wij maken dan een voorstel voor u, compleet met indelingsplattegronden. Een afspraak maken in onze showroom in Amsterdam is natuurlijk ook mogelijk. Wij staan graag voor u klaar!

Uw kantoor (opnieuw) inrichten: waar begint u?

Bij de inrichting van een (nieuw) kantoor komt heel wat kijken. Of u nu gevestigd bent in Amsterdam of elders in Nederland, bij Havic helpen we u graag verder. Onze adviseurs hebben een gespecialiseerde kennis op het gebied van kantoorinrichting en -meubilair. Dat begint met een uitgebreid adviesplan, inclusief plattegronden en visualisaties. Samen met u brengen we uw wensen, budget en situatie in kaart. Hoe wilt u de ruimte(s) gebruiken (functionaliteit van uw kantoorruimtes), hoeveel werkplekken wilt u realiseren, wat zou uw pand uit moeten stralen en hoe kunnen we optimaal rekening houden met ergonomie? Door deze en andere vragen samen met u te beantwoorden, komen we tot een helder plaatje voor uw (nieuwe) kantoorinrichting in Amsterdam. We zorgen ervoor dat u prettig en gezond kunt werken én dat uw kantoor de uitstraling krijgt die past bij uw organisatie.

Uw kantoormeubelen snel & gratis geleverd in Amsterdam

Havic Kantoormeubelen heeft een showroom in Amsterdam. We leveren en installeren uw kantoormeubelen dan ook kosteloos in Amsterdam en omgeving. Onze vakkundige monteurs gaan graag aan de slag om uw kantoormeubilair en -inrichting optimaal voor u te plaatsen, installeren en monteren. Daarbij zijn wij pas tevreden als u dat bent: mocht u na de montage nog vragen hebben of loopt u ergens tegenaan, dan kunt u op ons rekenen!

Meer weten over kantoormeubilair in Amsterdam door Havic?

Wilt u meer weten over de manier waarop Havic u kan ondersteunen bij uw volledige projectinrichting? Of juist snel uw keuze maken uit ons kantoormeubilair? Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak in onze showroom in Amsterdam. We ontvangen u graag!
Neem contact met ons op