Kantoormeubelen Amersfoort

Heeft u een kantoor in Amersfoort of omgeving en bent u op zoek naar kantoormeubilair tegen een betaalbare prijs? Dan bent u van harte welkom bij Havic Kantoormeubelen! Met vier showrooms in Nederland zijn we u in het gehele land graag van dienst. Zowel voor uw complete projectinrichting als voor een enkele bureaustoel of vergadertafel. Van Amersfoort tot Groningen en van Breda tot Maastricht: we helpen u graag verder!

Kantoormeubelen Amersfoort Levering kantoormeubelen Amersfoort
 

Betaalbaar kantoormeubilair

Havic staat voor een optimale balans tussen kwaliteit, uitstraling en kosten. Onze fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen worden rechtstreeks aan u geleverd vanuit de productieketen. Zo weet u zeker dat u een scherpe prijs betaalt voor uw kantoormeubelen. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze showrooms.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van kantoormeubelen?

Wanneer u overweegt om nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen of uw (kantoor)pand in Amersfoort zelfs geheel opnieuw in te richten, dan spelen hierbij een aantal factoren een rol. Zo brengen uw medewerkers steeds meer tijd zittend door. Het is dan ook goed om na te denken over een omgeving waarin uw medewerkers ergonomisch verantwoord, veilig en gezond aan de slag kunnen. Ook is de uitstraling van uw meubilair belangrijk. Uw pand is immers uw visitekaartje: het draagt in hoge mate bij aan het imago dat u neerzet bij klanten en andere relaties. Ook functionaliteit is belangrijk: welke functie dient (het meubilair in) een ruimte te vervullen, of moet het misschien multifunctioneel ingezet te kunnen worden? Welke opties wilt u hebben om uw ruimte flexibel in te kunnen richten? En hoe zit het met de akoestiek: hoe creëert u een werkruimte die optimaal bijdraagt aan het welzijn van uw mensen? Bij Havic denken we op al deze vlakken met u mee.

Uw kantoormeubelen snel en gratis geleverd in Amersfoort

Havic Kantoormeubelen heeft vestigingen in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (België). Vanuit daar bedienen we klanten door heel Nederland en België. Ook voor klanten in Amersfoort leveren én installeren we de gewenste kantoormeubelen snel en kosteloos. Ons assortiment kantoormeubelen is zeer uitgebreid en beslaat alles voor een complete inrichting. Van ergonomische bureaustoelen tot zit sta bureaus, van de complete inrichting van uw vergaderruimte tot meubilair voor de directie.

Projectinrichting in Amersfoort en omgeving

Of het nu gaat om een kantine, een directieruimte of een groot aantal ergonomische werkplekken: Havic beschikt over een zeer breed aanbod aan kantoormeubelen. Maar we gaan verder dan dat. Indien gewenst begeleiden we de complete inrichting van uw pand voor u. We maken verfrissende ontwerpen, die we graag bij u in Amersfoort met u bespreken. Hierbij kijken we naar een breed plaatje: van looprichtingen en indeling tot ergonomie, uitstraling, sfeer en kwaliteit. We komen dan ook graag eens bij u langs in Amersfoort om uw wensen en behoeften op het gebied van de kantoormeubelen te bespreken. Wij maken dan een voorstel voor u, compleet met indelingsplattegronden en sprekende (3D)visuals.

Meer weten over kantoormeubilair in Amersfoort door Havic?

Wilt u meer weten over de manier waarop Havic u kan ondersteunen bij uw volledige projectinrichting? Of juist snel uw keuze maken uit ons kantoormeubilair? Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms. We ontvangen u graag!

Neem contact met ons op